Algemene voorwaarden

Levering: 

 

Gratis thuisbezorgd 
Uitzondering: Op de Waddeneilanden wordt door ons niet geleverd. 

24-uurs levering service:

Voor 12.00 bestelt, en betaald met Ideal,
wordt uw bestelling de volgende werkdag bij u bezorgd.
Daarnaast is het mogelijk om uw eigen bezorgdag te kiezen.
Levertijden tussen 7:30 - 19:00 uur.

Bestellingen tot 100 kg:

Bestellingen tot 100 kg worden verzonden via DPD pakketdienst.
Bestellingen tot 100 kg kunnen alleen via Ideal,  of per bankvooraf betaald worden. 
Betaling onder rembours is onder de 100 kg niet mogelijk. Betaling achteraf is niet mogelijk.

Bestellingen vanaf 100 kg:

Bestellingen vanaf 100 kg worden verzonden via onze vaste transporteur.

Bestellingen worden ingepland door onze transporteur, wij hebben geen enkele invloed op het aflevertijdstip. Houd hier rekening mee. Wij nemen op de aangegeven afleverdag tussen 8:30 en 9:00 uur contact op om aan te geven hoe laat de bestelling ongeveer wordt bezorgd. Als de bestelling onder rembours verzonden wordt betaal dan met gepast geld aan de chauffeur, want hij kan niet altijd wisselen.

Betaling achteraf is niet mogelijk.

Besteld en betaald d.m.v. vooruitbetaling:

Bij vooruitbetaling maakt u na het bestellen het totaalbedrag van de bestelling over. U krijgt na plaatsen van uw bestelling automatisch een e-mail toegezonden met daarin uw factuur.

Bij de overschrijving het factuurnummer vermelden.

Hierdoor kan de betaling door Storm- petfood.nl snel en makkelijk aan het klantnummer worden gekoppeld. Overschrijvingen kunnen 2 tot 3 werkdagen in beslag nemen houd hier rekening mee. Uw bestelling word pas verzonden als het geld op onze bankrekening staat. U kunt in de internetwinkel de gewenste afleverdag aangeven.

Nederland

Rekeninghouder:Hondenuitlaatservice Storm
Bankrekening: NL31 INGB 0004 9719 73
Bank: ING
Plaats: IJsselstein

 

ALGEMENE VOORWAARDEN STORM - PETFOOD.NL

 

1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle verkopen/transacties die door Storm- Petfood.nl in opdracht van haar klant worden gedaan/uitgevoerd.
2.Storm- petfood.nl behoudt zich het recht voor om de inhoud van de website en de algemene voorwaarden te wijzigen zonder de klant hierover persoonlijk in te lichten. De klant kan geen aanspraak maken op een vergoeding door veranderingen die plaatsvinden op de website en in de algemene voorwaarden.

Artikel 1 - Definities

 

Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbied.
Consument: de natuurlijke persoon die een overeenkomst op afstand aangaat met de ondernemer.
Overeenkomst op afstand: een overeenkomst waarbij in het kader van een door de ondernemer georganiseerd systeem voor verkoop op afstand van producten en/of diensten, tot en met het sluiten van de overeenkomst uitsluitend gebruik gemaakt wordt van één of meer technieken voor communicatie op afstand.

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

 

Hondenuitlaatservice Storm

De Weide 93

3411ZB Lopik

03485528   /   0643230528
E-mailadres: info@hus-storm.nl
Kvk-nummer: 30200857
BTW-nummer: NL.1955.63.049.B01

Artikel 3 - Algemeen

 

Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden van Storm- petfood.nl akkoord gaat. Storm-petfood.nl behoudt zich het recht de leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden te wijzigen. Voor een afgesloten koopovereenkomst gelden de voorwaarden zoals deze golden op de dag van de op de factuur vermelde datum.

Artikel 4 - Gegarandeerde prijs

 

Storm-petfood.nl garandeert dat de prijs vermeld bij het artikel op de dag van bestelling en vermeld op de aankoopnota niet wordt verhoogd. Voor gevolgen van foutieve prijzen veroorzaakt door de server of door hackers, computervirussen en dergelijke kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle prijzen zijn in euro´s en inclusief  BTW.

Bestellingen onder de 100 kg kunnen alleen via IDEAL of per bank vooraf betaald worden, betaling onder rembours is onder de 100 kg niet mogelijk.

Artikel 5 - Gratis thuisbezorgd

 

Uitzondering: Op de Waddeneilanden wordt door ons niet geleverd. 

Artikel 6 - Betaling

 

Betaling kan geschieden op (een van) de wijze(n) zoals aangegeven tijdens het bestelproces. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt de klant direct een bevestiging per e-mail. Betalingen kunnen geschieden via:

1. iDEAL (Nederland)

iDEAL is een veilige vorm van internet bankieren waarbij de klant tijdens de bestelling naar de internet bankiersite van zijn bank wordt geleid. In de vertrouwde omgeving van de bank kan de klant de betaling van zijn bestelling veilig afhandelen. Nadat de klant een bevestiging van zijn bank heeft, ontvangt de klant automatisch een bestelbevestiging. Voor betalingen met iDEAL worden géén extra kosten berekend. Is alleen mogelijk voor levering in Nederland.

2. Onder rembours, (alleen mogelijk vanaf 100 kg)

Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering contant aan de chauffeur. Wij vragen hierbij om ervoor te zorgen dat u gepast geld heeft want de chauffeur kan niet altijd wisselen. Bovendien nemen wij tussen 8:30 - 9:00 uur op de leveringsdag zelf contact met u op om een indicatie te geven van het afleveringstijd.

Artikel 7 - Levering

 

Storm-petfood.nl heeft alle op de site aangeboden artikelen op voorraad en streeft daarom naar een levertijd van 1 werkdag. Bestelt u voor 12:00 uur dan heeft u het product de volgend werkdag in huis, m.u.v. feestdagen (en weekenden).

De levertijd kan niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid.

Vul uw adresgegevens correct in. Wanneer de adresgegevens niet kloppen en er om deze reden niet bezorgd kan worden, is Storm-petfood.nl niet aansprakelijk.

Wanneer u de bestelling niet meer wilt ontvangen wordt uw bestelling gecrediteerd met inhouding van de retourkosten. Wanneer u de bestelling alsnog wilt ontvangen wordt deze na betaling van de extra gemaakte verzendkosten opnieuw aan een door u opgegeven adres toegezonden. De afleveringstijden van de producten vinden plaats op werkdagen van 7:30 tot 19:00 uur.

Levering vanaf 100 kg

Indien niemand aanwezig bij aflevering, dan nemen wij telefonisch contact op met de klant om de mogelijkheden te bekijken. Een mogelijkheid kan zijn, plaatsing van de bestelling voor de deur van de klant of bij een buur. Echter betreffende de aansprakelijkheid word deze op moment van plaatsing overgedragen aan de klant. Dit betekent dat bij diefstal/beschadiging de klant aansprakelijk is.

Artikel 8 - Verzending

 

Wij doen er alles aan om een onbeschadigd product te leveren. Storm-petfood.nl raadt aan de geleverde goederen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren en de daarbij gebleken gebreken dezelfde dag nog telefonisch bij ons te melden. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@hus-storm.nl. Tenzij schriftelijk anders overeengekomen, bepaalt Storm-petfood.nl de wijze van verzending. In geval petfood.nl de wijze van verzending heeft gekozen, reizen de zaken voor risico van petfood.nl. De verzender draagt het risico van de zaken van het ogenblik af waarop de zaken aan het opgegeven adres ter ontvangst worden aangeboden. Normaliter worden bestellingen tot 100 kg verzonden met DPD. Bestellingen vanaf 100 kg worden verzonden met een vaste transporteur. Storm-petfood.nl behoudt het recht om te wijzigen van transporteur. Het afleveradres moet goed bereikbaar zijn voor een vrachtwagen

 


Artikel 9 - Privacy

 

Persoonlijke gegevens worden bewaard in het systeem van Storm- petfood.nl Echter zullen uw gegevens niet door derden worden gebruikt. Tevens kunnen wij u op de hoogte houden van aanbiedingen, nieuwe producten en andere informatie. U kunt uzelf aan- en afmelden voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief kan maximaal 2 maal per maand worden verzonden.


Artikel 10 - Garantievoorwaarden

 

Storm-petfood.nl garandeert de kwaliteit van de door haar geleverde artikelen. De te dezen genoemde garantie geldt niet wanneer het gebrek is ontstaan als gevolg van onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik of wanneer, zonder schriftelijke toestemming van Storm- petfood.nl, consument of derden wijzigingen hebben aangebracht dan wel trachten aan te brengen in de zaak of deze hebben aangewend voor doeleinden waarvoor de zaak niet bestemd is. Gevallen van breuk of beschadigingen worden alleen in behandeling genomen wanneer hiervan telefonisch op de leveringsdag melding word gemaakt. De verzendkosten komen, indien de klacht gegrond is, voor kosten van Storm- petfood.nl en worden door onze transporteur kosteloos opgehaald en vervangen .U dient het product in de originele verpakking voorzien van de factuur en klacht aan onze transporteur aan te bieden.

Artikel 11 - Afbeeldingen

 

Alle afbeeldingen worden zo goed mogelijk getoond. Toch kan een artikel op details afwijken van de op de website getoonde foto's. Storm-petfood.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verschillen met de foto's en de werkelijkheid.

 

Artikel 12 - Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonderopgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de verpakking ongebruikt en onbeschadigd word teruggezonden. Waarbij tevens geldt dat de kosten voor retourzendingen voor rekening van de consument komen. Terugbetaling van het aankoopbedrag vindt plaats binnen 14 dagen.